Teuta/ Stadiumi "Niko Dovana" brenda muajit me prozhektor!
nga AlbaniaSoccer   E mërkurë, 10 Mars 2010 23:52   Shtyp
stadiumi_kombetar_qemal_stafa_thumbSe shpejti ne “Niko Dovana” do te realizohen ndeshje nen ndricimin e prozhektoreve. Firma qe po realizon ndriçimin e stadiumit te Durresit po punon me intensitet gjate ketyre diteve, ndersa nga kater kulla te ndricimit dy kane përfunduar, kur deri ne fund të javes do te jene realizuar te katerta. Duket se problemi mbetet vetem tek furnizimi me energji elektrike, ndersa mendohet te vendoset nje gjenerator I posacem per te furnizuar ndricimin e stadiumit “Niko Dovana”. Sipas drejtueseve te skuadres durrsake brenda pese javeve stadiumi do te jete I gatshem per te realizuar nje ndeshje te ketij sezoni nen dritat e prozhektorëve, ku do te behet dhe inagurimi I ketij investimi te mbeshtetur nga FShF-ja dhe Bashkia e Durresit.

Enea Shtrepi
komente
 
jFinalizer Error 401: asset file not found: /templates/rhuk_milkyway/css/template.css
hide